WATERPARADIJS! UW EIGEN MEER!

€ 29.000,- biedprijs
Omschrijving

WATERPARADIJS! UW EIGEN MEER!

Huis - Hannover

Dit opvallende kavel omvat een meer van ca. 225.000 m2 en een totale oppervlakte van bijna 300.000 m2 (dat is 30 hectare!). Het geheel komt binnenkort op de veiling met een startprijs van 29.000 euro. Hier komen nog diverse kosten bovenop, in het algemeen rond de 30 %. Dat is inclusief veilingkosten, notaris, overdrachtsbelasting etc.

Het ligt in de omgeving van Nienburg Weser in Niedersachsen, noordwestelijk boven Hannover, op een afstand ca. 40-50 km. Op de locatie was voorheen een zandwinning en daarin is langzamerhand een groot meer ontstaan. Dit is een unieke kans om uw eigen waterparadijs te krijgen!

De inschrijving voor de veiling sluit op 25 mei a.s. dus enige haast is geboden.

Let op: de startprijs van 29.000 euro is een vanaf-prijs. Er gaat geboden worden dus de prijs kan fors hoger uitvallen.

 

Startprijs: 29.000,- euro.

 

Er zijn veilingvoorwaarden en andere aanvullende eisen van toepassing.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 05-05-22  Plaatsingscode: PK-NW-ND-381-V

Object kenmerken
  • Huis