Winkelpand in goede staat voor SPOTPRIJS!

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

Winkelpand in goede staat voor SPOTPRIJS!

Huis - Nordhausen

Dit is een winkelpand in goede staat, op een prima plek aan een groot open marktplein, alles perfect onderhouden en klaar voor de toekomst. Het ligt in een plaatsje in het Landkreis Nordhausen, goed bereikbaar en makkelijk dichtbij aansluiting op snelweg A38.

Het is een mooie ruimte, geheel gebruiksklaar, met stroom, water en verwarming. Ook is een toilet aanwezig. De totale ruimte bedraagt 65 m2. Alles wordt in volledig eigendom te koop aangeboden, overdracht via notaris.

Er is een open winkelruimte, dan een afgesloten ruimte voor bijvoorbeeld kantoor of winkelruimte, en dan de toiletruimte met hal en wastafel. Het winkelpand zit in een rijtje van drie zaken, links is een afhaalpunt voor pakjes en pakketjes met veel aanloop, in het midden zat een kebab-zaak (nu leeg en te huur) en rechts dus het te koop staande object.

Dit is echt een spotprijs, ideaal voor starters op de Duitse vastgoedmarkt.

 

Koopprijs: 15.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 16-04-19  Plaatsingscode: EB-SS-PK-011
Object kenmerken
  • Huis