WONEN EN WERKEN AAN VOET VAN HARZ

€ 29.995,- k.k.
Omschrijving

WONEN EN WERKEN AAN VOET VAN HARZ

Huis - Hohenstein, Nordhausen

*** IN PRIJS VERLAAGD!!! ***

Dit is een leuk huis, met een tuintje en behoorlijk wat mogelijkheden. Het woonhuis ligt aan de doorgaande weg en heeft een eigen oprit naast het huis. Achter loopt de grond schuin omhoog en iets meer boven is er nog een aardig tuintje, uitlopend in een taartpunt.

Het huis zelf zal helemaal opgeknapt dienen te worden, maar dan heeft u ook wat. De bebouwde oppervlakte bedraagt ongeveer 96 m2 dus u heeft hier flink wat ruimte. Heel vroeger zat er een bedrijfje gevestigd dus dat is nog goed te zien links en rechts. Het totale kavel beslaat ruim 600 m2.

Het staat in het kleine dorpje Schiedungen, al mooi midden in het land en tussen de velden en heuvels, vlakbij de Harz en ook niet ver van grote stad Nordhausen, met goede aansluiting op snelweg A38 en dan binnendoor via het leuke plaatsje Bleicherode. Eigenlijk een prima locatie.

Dit is gewoon een leuk huis voor de flinke aanpakker. Handen uit de mouwen en opknappen. Beneden heeft u de oude werkplaats met grote poort, wat vroeger een smederij (smidse) was. Daarnaast zit een verkoopruimte, niet lang geleden in gebruik als Imbiss, dus verkoop van worsten en drank.

Dit is ideaal voor wonen en werken! Boven gaat u zelf wonen (of verhuren). En dan beneden een klein gastenverblijf, koffiehuis of snackbar. Kassa! U zit hier vlakbij de Harz en op de aanrijroute van allerlei toeristische bestemmingen. Ook zit er een leuk meer op een steenworp afstand. Allemaal zaken die meespelen voor een zakelijk succes.

Doordat u onder de werkplaats en de verkoopruimte heeft, moet u achter met een trap omhoog naar het woonhuis. Daar vindt u op de eerste verdieping een ruime keuken, woonkamer, badkamer en twee slaapkamer. Boven op zolder vindt u nog een kamer en ruimte op de zolder zelf.

Verder heeft u nog een verhoogd gelegen tuin, waarvan de buurman nu deels een deel in gebruik genomen heeft. Naast het huis heeft u nog ruimte voor parkeerplaatsen. Water, stroom en afwatering zal opnieuw aangesloten moeten worden.

Al met al is dit een mooi object voor iemand die de mogelijkheden ziet. Wonen en werken is hier goed mogelijk, en ook een prima rendement of inkomen valt hier te realiseren. Maar u moet wel zelf de kansen zien en benutten.

 

*** NU PRIJSVERLAGING!!! ***

 

Koopprijs NU: 29.995,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland.  Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting etc. moet u denken aan ongeveer 1.500 euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 19-09-21  Plaatsingscode: PK-SC-HS-290

Object kenmerken
  • Huis