Helaas…. u bent te laat – REEDS VERKOCHT

Verkocht
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – REEDS VERKOCHT

Huis Verkocht - Leutenberg

***VERKOCHT***

Dit is ideaal voor mensen die willen emigreren en makkelijk geld willen verdienen! Dit is een groot bedrijfspand met twee woningen en biedt dus volop mogelijkheden. Momenteel is 1 woon-eenheid verhuurd (voor een minimale huur) en ook het winkelgedeelte is verhuurd (ook klein huurtje).

De tweede wooneenheid wordt momenteel opgeknapt en moet dus verder afgebouwd worden. U zou hier kunnen gaan wonen en genoegen kunnen nemen met de bescheiden huurinkomsten. U kunt ook de huurcontracten opzeggen en zelf een bedrijfje starten in het winkelgedeelte.

Denk dan aan een Dönerladen of Imbiss, de Duitse versie van onze snackbar of shoarmazaak. Of een pizzeria met afhaal en bezorgservice, dat is altijd goed verdienen. Eten is altijd goed en staat garant voor snelle inkomsten. Of u doet iets puur Hollands en begint een kaaszaakje met Hollandse bloemen erbij, hoe leuk is dat?!

Als u dan ook nog de ene woning verhuurt als vakantieverblijf kunt u zomaar 500 euro per week vragen en komen er zo’n 2000 euro per maand aan verhuur-inkomsten extra binnen. U zit hier vlakbij het Thüringer Wald, met overal heuvels en dalen, bossen en wouden, maar ook velden en landerijen.

Bij dit gemengde woon/winkelpand kunt u ook nog een eigen weide bijkopen, op zo’n 2.5 km afstand. Deze weide is ca. 10.000 m2 groot en dat is dus echt immens. Koopt u dit pand, dan krijgt u de weide erbij voor slechts 5.000 euro. Enkel en los aankopen van de weide kan ook, dan komt deze op 10.000 euro, excl. alle kosten.

Het kavel omvat ca. 165 m2 en is bijna geheel bebouwd. Wel is er nog een leuk en knus plaatsje van zo’n 50 m2. U kunt dus ook nog buiten zitten. Het pand zelf omvat zo’n 260 m2 gebruiksoppervlakte. Voor de winkel is zo’n 100 m2 oppervlakte aangegeven. voor de ene woning ca. 65 m2 en voor de andere woning ong. 95 m2. De grote woning is nu leegstaand.

Het stadje telt ongeveer 2.000 inwoners en heeft een grote verzorgende functie voor alle dorpjes en plaatsjes in de regio. In totaal gaat het dan om zeker zo’n tien plaatsjes in de directe omgeving. Als u hier dus iets gaat beginnen, zit u eigenlijk altijd goed. Helemaal met vakantieverhuur.

Zoals gezegd zit u hier vlakbij het Thüringer Wald en op loopafstand van de Hohenwarte Stausee, met toerisme, campings en bootjesverhuur. Dit is echt een trekpleister. U zit hier ook vlakbij de stad Saalfeld/Saale, dicht bij Beieren en overal zijn kasteeltjes, burchten en slotten. De omgeving is echt de moeite waard!

Wie gaat hier een nieuwe toekomst opbouwen? Het kan nu!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 26-02-22  Plaatsingscode: PK-LE-KH-352-B

Object kenmerken
  • Huis