WONEN EN WERKEN – DESSAU-ROßLAU

€ 39.995,- k.k.
Omschrijving

WONEN EN WERKEN – DESSAU-ROßLAU

Huis - Lutherstadt Wittenberg

Dit bedrijfspand met separaat woonhuis staat aan de invalsweg van het pittoreske plaatsje Lutherstadt Wittenberg, nabij Dessau-Roßla, centraal tussen Leipzig en Berlijn. Voorheen zat er een Grieks restaurant, nu staat het leeg. Een ideale kans om hier een nieuw leven te beginnen!

Doordat het een doorgaande weg is, de B187, heeft u hier altijd volop de aandacht en zit u aan een prima straat, op een zichtbare locatie en dus volop kans op aanloop en klanten.

Het grote complex staat op ca. 1.000 m2 eigen grond en u heeft dus alle ruimte. Er is een groot bedrijfsgebouw van ca. 500 m2, volop ruimte om het pand heen en dan een apart woonhuis met twee garages, bebouwde oppervlakte ca. 120 m2.

Wie gaat hier zijn ‘Ik vertrek’-moment beleven? Het ligt nu binnen handbereik!

 

Vaste koopprijs: 39.995,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, hier in de orde van grootte van 3.500 euro.

 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 03-02-22  Plaatsingscode: PK-AP-HS-340-B

Object kenmerken
  • Huis