WOON/WINKELPAND IN KLEIN PLAATSJE

€ 50.000,- k.k.
Omschrijving

WOON/WINKELPAND IN KLEIN PLAATSJE

Huis - Nordhausen dorpje

Dit is een woon/winkelpand in redelijk goede staat en kan eigenlijk direct betrokken worden. Het staat in een klein plaatsje nabij de grotere stad Nordhausen, aan snelweg A38 gelegen. Het geheel staat op eigen grond van 260 m2. De bebouwing neemt het grootste gedeelte in beslag dus achter heeft u alleen een klein besloten hofje.

Onder op de begane grond heeft u winkelruimte met in totaal een bebouwde oppervlakte van 100 m2. Er is een soort garage annex doorgang naar het hofje achter het huis gelegen. Boven op de eerste verdieping heeft u woonruimte beschikbaar van zo’n 130 m2. Daarboven nog een zolderverdieping. Al met al volop ruimte en mogelijkheden. Er is een gasgestookte centrale verwarming aanwezig.

 

Vraagprijs: 50.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

Eenmalige bijkomende kosten: ca. 6.750,- euro.

(w.o. notariskosten, overdrachtsbelasting, div. administratieve kosten etc.)

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 02-08-20  Plaatsingscode: PK-GB-HS-182
Object kenmerken
  • Huis