Woon/winkelpand in leuk stadje

€ 350,- HUUR p.m.
Omschrijving

Woon/winkelpand in leuk stadje

Huis - Bleicherode

TE HUUR

Dit is een mooi woon/winkelpand in het leuke stadje Bleicherode, vlakbij de natuur van de Harz en op nog geen 5 minuten afstand van snelweg A38. Ook strategisch vlakbij grote stad Nordhausen gelegen. Aan alle kanten goed dus. Vanuit Bleicherode rijdt u zo de bergen en bossen van de Südharz in. Ook heeft het stadje zelf veel natuur. Tevens alle voorzieningen en faciliteiten zoals winkels, supermarkten, hotels, restaurants en ga zo maar door.

Het pand ligt vlakbij het centrum en bestaat uit een winkelpand met eigen entrée en een boven gelegen woonhuis met eigen opgang. Beneden is er de winkelruimte, daarachter nog een ruimte en dan komt u via een gang in de aanbouw waar momenteel een schuur is. Ook is er een klein binnenplaatsje en een verwilderde tuin achter de aanbouw.

Het pand heeft een fraaie oude kelder waar de aansluitingen voor gas en water zitten, die momenteel zonder meter zijn. Dat is een kwestie van aansluiting aanvragen. Er is nog een werkende stroomvoorziening met meter.

Het woonhuis boven heeft een aparte ingang die ook vanuit de winkel bereikt kan worden. Boven is er een woonkamer, keukenruimte, tussenruimte, slaapkamer met aparte badkamer en dan nog een kamer. Volop ruimte dus. Daarboven is de zolder waar vroeger ook twee kamers waren met dan nog een zolderruimte en vliering. Hier moet wel eerst even opgeruimd worden.

Maar al met al is dit heel veel ruimte met allerlei mogelijkheden voor een hele lage prijs. Uiteraard heeft dat ook met de staat van het object te maken. Dus verwacht geen kant-en-klaar pand, dat is natuurlijk niet realistisch. Voor wie aanpakken wil, is dit een mooie kans om iets te beginnen in Duitsland. Op eigen grond van toch nog 172 m2, dus er is een kleine tuin achter het huis.

Dit woon- en winkelpand staat in Bleicherode, een klein maar leuk en levendig stadje, nabij de natuur en toch vlakbij snelweg A38 en grote stad Nordhausen. Het was vroeger een rijk en mooi stadje wat nu weer in opbouw en opbloei is, na een paar moeilijke jaren na de Wende. Overal is Jugendstil en Art Nouveau te zien en het stadsbestuur doet er alles aan om het plaatsje weer in oude luister te laten herleven.

 

Huur: 350,- euro per maand.

Nebenkosten: 75,- euro per maand.

 


 

Haus zur Miete

 

Miete: 350,- Euro pro Monat.

Nebenkosten: 75,- Euro pro Monat.

 

Objekt                                 : Bahnhofstrasse 18, 99752 Bleicherode  

Grundstücksfläche           : 172 m2

Gesamtwohnfläche          : 120 m2

EG Zimmer                         : 2 + 2 Abstellräume/Schuppen

OG Zimmer                        : 4

Dachboden                        : ja

Keller                                   : ja

Garten                                 : ja

Garage                                 : nein

Haustiere erlaubt              : ja

Heizung                               : Kachelofen Holz/Kohle oder Elektro oder Gas

Gas                                       : Stadtgas

 

Nebenkosten mit            : Vorauszahlung / Monatliche Abschlag

 

Nebenkosten sind für    : Vorauszahlung Wasser, Abwasser, Schornsteinfeger, Versicherung, Grundsteuer, Hausmeister und Abfall/Müllgebühren.

Alle Kosten für Strom, Gas und Heizung werden von Mieter selbst getragen.

Es ist ein sanierungs- und renovierungsbedürftiges Haus. Es muss alles ein weniges gemacht werden.

Verfügbar ab                     : sofort

Kaution                               : in Absprache

Notwendig                         : Kaution oder Zusicherung/Genehmigung und Abtretungserklärung von Amt / Jobcenter

Object kenmerken
  • Huis