WOON/WINKELPAND IN LEUK STADJE

Verkocht
Omschrijving

WOON/WINKELPAND IN LEUK STADJE

Huis Verkocht - Bleicherode

***VERKOCHT***

Dit is een mooi woon/winkelpand in het leuke stadje Bleicherode, vlakbij de natuur van de Harz en op nog geen 5 minuten afstand van snelweg A38. Ook strategisch vlakbij grote stad Nordhausen gelegen. Aan alle kanten goed dus. Vanuit Bleicherode rijdt u zo de bergen en bossen van de Südharz in. Ook heeft het stadje zelf veel natuur. Tevens alle voorzieningen en faciliteiten zoals winkels, supermarkten, hotels, restaurants en ga zo maar door.

Het pand ligt vlakbij het centrum en bestaat uit een winkelpand met eigen entrée en een boven gelegen woonhuis met eigen opgang. Beneden is er de winkelruimte, daarachter nog een ruimte en dan komt u via een gang in de aanbouw waar momenteel een schuur is. Ook is er een klein binnenplaatsje en een verwilderde tuin achter de aanbouw.

Het pand heeft een fraaie oude kelder waar de aansluitingen voor gas en water zitten, die momenteel zonder meter zijn. Dat is een kwestie van aansluiting aanvragen. Er is nog een werkende stroomvoorziening met meter. Uiteraard zullen alle leidingen volledig vervangen moeten worden. Dat geldt voor het gehele pand, alles zal gerenoveerd dienen te worden. Maar de voorzieningen zijn er en werken, of zijn snel en eenvoudig werkend te maken.

Het woonhuis boven heeft een aparte ingang die ook vanuit de winkel bereikt kan worden. Boven is er een woonkamer, keukenruimte, tussenruimte, slaapkamer met aparte badkamer en dan nog een kamer. Volop ruimte dus. Daarboven is de zolder waar vroeger ook twee kamers waren met dan nog een grote zolderruimte en vliering. Hier moet wel eerst even opgeruimd worden.

Maar al met al is dit heel veel ruimte met allerlei mogelijkheden voor een lage prijs. Uiteraard heeft dat ook met de staat van het object te maken. Dus verwacht geen kant-en-klaar pand, dat is natuurlijk niet realistisch. Voor wie aanpakken wil, is dit een mooie kans om iets te beginnen in Duitsland. Op eigen grond van toch nog 172 m2, in volledig eigendom. Het pand is gebouwd in 1869.

Dit woon- en winkelpand staat in Bleicherode, een klein maar leuk en levendig stadje, nabij de natuur en toch vlakbij snelweg A38 en grote stad Nordhausen. Het was vroeger een rijk en mooi stadje wat nu weer in opbouw en opbloei is, na een paar moeilijke jaren na de Wende. Overal is Jugendstil en Art Nouveau te zien en het stadsbestuur doet er alles aan om het plaatsje weer in oude luister te laten herleven.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 17.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 31-12-19  Plaatsingscode: PK-BL-HS-092
Object kenmerken
  • Huis