WOON/WINKELPAND MET MOGELIJKHEDEN

€ 45.000,- k.k.
Omschrijving

WOON/WINKELPAND MET MOGELIJKHEDEN

Huis - Berga, Südharz

Dit grote woon/winkelpand staat op eigen grond van meer dan 1.000 m2 en heeft dus aan de achterkant een mooie tuin, met eigen toegang. Door de jaren heen is er al heel wat gerenoveerd aan het pand maar u zult zelf de laatste moderniseringen moeten doorvoeren.

Het ligt in de hoofd-winkelstraat van een leuk stadje, gelegen nabij het stadje Berga (Landkreis Mansfeld-Südharz). Centraal gesitueerd in Middenduitsland, goed bereikbaar door de nabijgelegen snelweg A38 (Hannover/Kassel – Halle Leipzig Dresden). U zit vlakbij de snelweg en toch ook heel dicht bij de natuur van de Harz. Ook vlakbij het meer van Kelbra.

Op de begane grond heeft u zeker 90 m2 tot uw beschikking, dit is de winkelruimte. Boven is er dan nog eens zeker 100 m2 beschikbaar en er is ook nog een grote zolder. Eigenlijk heeft u hier dus heel veel ruimte. En een zalig grote tuin.

Er zijn deels al overal nieuwe ramen en kozijnen, het dak is goed en in het recente verleden vernieuwd, er is een nieuwe meterkast aangelegd (mede vanwege de elektrische verwarming), gas- en waterleidingen zijn in orde en er is aansluiting op het riool.

Hier wacht dus een grote uitdaging die nu wel heel erg dichtbij komt. Wie gaat het avontuur aan?

 

Vraagprijs: 45.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 3.450,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 15-01-21  Plaatsingscode: PK-KB-SE-226
Object kenmerken
  • Huis