WOONHUIS AAN DOORGAANDE WEG

€ 50.000,- k.k.
Omschrijving

WOONHUIS AAN DOORGAANDE WEG

Huis - Artern

Dit grote woonhuis staat aan de doorgaande weg tussen Sangerhausen en Heldrungen, makkelijk dichtbij de snelweg A71 richting Erfurt gelegen. Het pand heeft zeven kamers en is dus goed geschikt voor een groot gezin.

Achter het huis bevinden zich nog twee aanbouwen, daartussenin een klein binnenhofje. Het pand is ook van achteren benaderbaar. Het staat in een klein plaatsje met ongeveer 1.000 inwoners. Het stadje Artern is ook vlakbij, voor alle dagelijkse boodschappen en verdere faciliteiten.

 

Vraagprijs: 50.000,- euro.

Bemiddelingskosten: op aanvraag.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 13-11-19  Plaatsingscode: PK-ED-HS-079
Object kenmerken
  • Huis