WOONHUIS AAN DORPSRAND NABIJ HARZ

€ 19.995,- k.k.
Omschrijving

WOONHUIS AAN DORPSRAND NABIJ HARZ

Huis - Rosperwenda, Südharz

Dit kleine huisje heeft verrassend veel ruimte en biedt een scala aan mogelijkheden! Het ligt op een ideale locatie, pal aan de afslag van snelweg A38, aan de voet van de Harz en middenin een afwisselende regio met veel gevarieerde natuur, tussen de steden Nordhausen (Thüringen) en Sangerhausen (Sachsen-Anhalt).

Voor een absolute bodemprijs want waar vind je nou nog een huis op eigen grond, in volledig eigendom, voor nog geen twintigduizend euro? Daar heb je in Nederland niet eens een eigen garagebox meer voor. En met water en stroom, dus u kunt meteen beginnen met renoveren. Het ligt aan de dorpsrand en u loopt vanaf dit huisje zo de velden en de natuur in.

Met de Harz om de hoek, hoe heerlijk is dat?! Het is hier mogelijk om twee woon-eenheden te maken, ideaal voor eigen gebruik of voor de verhuur. U heeft een klein besloten binnenhofje en dan aan de zijkant een schuur met daarboven een grote zolder, ideaal als één complete woon-eenheid.

En dan daarachter het huisje met woonruimte, open keuken, badkamer en slaapkamer. Met boven ook nog een aparte kamer. Best heel veel ruimte dus in zo’n klein huisje. En dat alles voor een klein prijsje. Er is water en afwatering, stroom wordt momenteel geregeld.

 

Koopprijs slechts: 19.995,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.200,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 30.000,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 19-09-21  Plaatsingscode: PK-RO-JD-291-B

Object kenmerken
  • Huis