Helaas…. u bent te laat – REEDS VERKOCHT

Verkocht
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – REEDS VERKOCHT

Huis Verkocht - Niederorschel

Dit statige oude herenhuis verkeert bijna geheel nog in originele staat alhoewel de renovatie deels en op bescheiden schaal van start gegaan is. Het bevindt zich in een leuk pittoresk plaatsje in de gemeente Niederorschel in Thüringen, Landkreis Eichsfeld met overal verzorgde huizen en goed onderhouden panden.

Ook niet ver van snelweg A38 tussen Hannovel-Kassel en Leipzig-Dresden, dus gunstig gelegen centraal in Middenduitsland en goed bereikbaar. Vlakbij de Harz en ook het Thüringer Wald is niet veraf. Het huis ligt aan een rustige straat midden in het dorpje, enigszins schuin omhoog lopend.

U deelt de toegang en het binnenhof met de buurman aan de linkerkant. Achter het huis staat nog een grote schuur die momenteel wordt ontmanteld om de achter deze schuur gelegen tuin beter te ontsluiten en aanzienlijk te vergroten. Direct achter het huis zelf is een aanbouw die niet gesloopt wordt.

Het authentieke vakwerkhuis huis heeft water, stroom en afwatering. Aan de straatkant is een kleine garage. Het huis heeft op de eerste verdieping (c.q. begane grond maar deels verhoogd) zo’n zes kamers waarvan twee als badkamer en keuken werden gebruikt. Op de tweede verdieping ook nog eens zes ruimtes en er is nog een zolder.

Ook de schuur die blijft staan heeft een grote zolder en meerdere kleine stallen en ruimtes. Al met al is hier echt iets leuks van te maken. Het vakwerkhuis heeft een solide karakteristieke uitstraling en biedt veel ruimte en mogelijkheden. Zowel privé als vakantiehuis of zakelijk als belegging en investering.

Het kavel meet in totaal zo’n 660 m2. Daarvan beslaat nu al ca. 280 m2 de tuin achter het geheel gelegen. Als de grote schuur wordt afgebroken komt daar nog eens ongeveer 150 m2 oppervlakte bij voor de tuin. Evengoed houdt u dan nog een schuur over van ca. 90 m2. En het grote woonhuis heeft een bebouwde oppervlakte van zo’n 110 m2, dus zeker 200 m2 aan woonoppervlakte beschikbaar. De gedeelde binnenhof omvat ca. 185 m2.

Al met al indrukwekkende afmetingen die uitdagen tot creatieve plannen en interessante kansen. Wacht niet te lang!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 07-11-21-B Plaatsingscode: RD-RU-KH-316

Object kenmerken
  • Huis