Woonhuis in dorpje in Harz natuur

€ 49.000,- k.k.
Omschrijving

Woonhuis in dorpje in Harz natuur

Huis - Dankerode

Dit ruime woonhuis staat in een klein dorpje, midden in de Harz, dus overal volop natuur, bossen en bergen. Wat een heerlijk landelijke omgeving! Het plaatsje bevindt zich ergens tussen Nordhausen, Sangerhausen, Mansfeld en Quedlinburg. U zit dus overal dichtbij, zowel bij de natuur als de stedelijke omgeving en ook de snelwegen.

Het huis zelf heeft een woonoppervlakte van ongeveer 110 m2 en beschikt over woonkamer, bijkamer, keuken, badkamer, en drie slaapkamers. Verder een grote poort met daarachter binnenhof, bijgebouwen, schuur en garage. Alles op eigen grond van ongeveer 650 m2. Er zijn al diverse renocaties doorgevoerd, onder andere aan de kozijnen, elektrische installatie, dak en aansluiting op de riolering.

Vraagprijs: 49.000,- euro.

Bemiddelingskosten: op aanvraag.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 23-03-19  Plaatsingscode: PK-KR-HS
Object kenmerken
  • Huis