Woonhuis in hart van gezellige stad

Onder aanbieding
Omschrijving

Woonhuis in hart van gezellige stad

Huis - Bad Langensalza

IN OPTIE

Dit kleine woonhuis staat aan de stadsrand van het directe centrum van Bad Langensalza, een gezellige stad met wel tien siertuinen en in Duitsland bekend als kuuroord met hotels, cafeetjes, restaurants en een druk winkelhart. Hier is van alles te doen, zomer en winter. Dit rijtjeshuis staat vlakbij het centrum, binnen een paar minuten zit u in het levendige stadshart.

U komt het huis binnen via een gangetje met de trap naar boven. Aan het einde van de gang zit een piepklein binnenplaatsje, met nog een schuurtje. Hier kunt u de vuilcontainers plaatsen of bijvoorbeeld de fietsen. Verder naar rechts vindt u de nette badkamer met douche en toilet. In een gang verder naar rechts zat de keuken en daarachter de woonkeuken. Dit kunt u eventueel ook als slaapkamer of woonkamer inrichten. Boven vindt u een overloop met een woonkamer of slaapkamer aan de voorkant en een slaapkamer met tweede kamer aan de achterkant. Hier zijn de plafonds wat laag.

Daarboven is verder nog een zolder met twee ruimtes die tot kamertjes omgebouwd zouden kunnen worden. Veder een opslagruimte en nog wat ruimtes. Ook een piepkleine doorgang naar een nog kleiner dakterrasje. Verder is er beneden nog een kelder waar de aansluitingen voor water en gas zijn. De elektra is oud maar werkend. Er is centrale verwarming op stadsgas.

Dit is een leuke stadswoning voor mensen die van gezelligheid houden. Het straatje is rustig maar met een paar stappen zit u in het centrum. De woning is ook met de auto goed te bereiken en parkeren kan in de onmiddellijke nabijheid van het huis. Het huis verkeert momenteel in uitgewoonde staat. Daar moet u even doorheen kijken. Voor weinig geld krijgt u hier een leuke stadswoning, die goed verhuurbaar is, zowel voor de recreatieve als de permanente verhuur. Uiteraard ook ideaal geschikt als vakantieverblijf of tweede woning.

In dezelfde buurt staat een vergelijkbaar huis te koop, in ruwbouw-staat en waar dus nog alles opgeknapt moet worden, voor het dubbele van deze prijs. Dit is dus echt een koopje! Ook een zeer goede investering op langere termijn.

 

DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE

 

Koopprijs NU: 29.995,- euro.

Incl. bemiddelingskosten.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 27-01-19  Plaatsingscode: PK-BL-HS
Object kenmerken
  • Huis