WOONHUIS IN LEUK STADJE – OPKNAPPER

€ 20.000,- k.k.
Omschrijving

WOONHUIS IN LEUK STADJE – OPKNAPPER

Huis - Sondershausen

Dit huis staat in een voorwijk van Sondershausen, genaamd Bebra, mooi rustig gelegen.

Met kleine binnenhof, bijkeuken, stal en opbergruimtes. En garage.

Badkamer apart gelegen naast het huis.

1e verdieping: keuken, woonkamer en nog een kamer

2e verdieping: 3 slaapkamers

Er is ook nog een kelder.

Het huis is volledig uitgewoond door huuders en vol met rommel en rotzooi achtergelaten. Er zal dus wel wat tijd en werk in gestopt moeten worden. Stroom, water en afwatering is werkend aanwezig. De centrale gasverwarming schijnt momenteel niet werkend te zijn.

Vandaar de huidige spotprijs van slechts 20.000 euro. Doorgaans gaan de huizen in deze stad voor niet minder dan vanaf ca. 80.000 euro, ook in deze staat. Vandaar dat dit huis ook te koop staat op de Duitse markt.

 

Koopprijs: 20.000,- euro

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij. Voor wettelijke Nebenkosten en garantie-compensatiefonds moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. ALLE bijkomende kosten: ca. 31.500,- euro. Dit is dus een all in prijs, vrij op naam, inclusief kosten koper. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 04-07-2024  Plaatsingscode: PK-SD-HS-649

 

Object kenmerken
  • Huis