WOONHUIS KANT-EN-KLAAR THÜRINGER WALD

€ 130.000,- k.k.
Omschrijving

WOONHUIS KANT-EN-KLAAR THÜRINGER WALD

Huis - Thüringer Wald

Midden in het Naturpark Thüringer Wald, tussen Rennsteig en Schwarzatal, in het zuidelijk gedeelte, ligt dit fraaie huis in het stadje Meuselbach, op eigen grond van ca. 1.500 m2 dus dat is heel veel grond en ruimte. Ook het huis zelf biedt volop mogelijkheden, veel ruimte en is geheel woonklaar!

Beneden etage, met keuken, woonkamer en de oude bakkerij winkel, die gekoppeld is aan de keuken. Deze winkel ruimte zou een prima eetkamer kunnen zijn voor parties en een ruim familie treffen mogelijk maakt.

De keuken is modern met zithoek, afwas machine en oven, door de zij deur kom je in de winkel/party ruimte.

De woonkamer op de beneden etage is zeer ruim, 4 x 5 meter

Verder is er de door gang naar de voormalige bakkerij, met verschilende ruimten, dit zouden eenvoudig gasten kamers kunnen worden, voor verhuur etc.

Trappenhuis met mooie houte trap, op de overloop , is deur voor woonkamer, deur naar de bad kamer. En deur naar de stookruimte met de CV, verder is daar een wasmachine aansluiting en was tafel. En de deuren naar de slaap kamers, waarbij een slaapkamer via de andere bereikbaarbaar is.

Hele pand heeft CV, gas gestookt, bijna nieuwe ketel in 2017 geinstalleerd, Weishaubt, met papieren daarbij.

Slaapkamer 1, 2,5 x 3 meter dubbel glas mooi afgewerkt, tuimelramen, mooie vloer,

Slaapkamer 2,  met extra kachel,  3 x 3 meter, mooie deuren, ziet prima uit

Slaapkamer 3, 3 x 4 meter met extra nis

Woonkamer, van 4 x 5 meter, met een kleine zijkamer van 2 x 2,

In woonkamer staat opnieuw een mooie houtkachel, verder prima ramen cv in beiden kamers.

Badkamer van ca 4 x 4 meter met hoekbad, en ruime douche, was tafel, naturlijk met goede cv radiator.

Op de bovenste etage alles prima afgewerkt,  de bewoonde gedeelten zijn geisoleerd,

Slaapkamer 4, is een grote dubbele kamer die als kinder kamer gebruikt werd. Prima raam, grote CV raditator.

Verder de meterkast prima nieuw gemaakt in 2017. Grote kast die komplet officieel afgenomen met zegels er op. Aardlekschakelaar.

Er is nog een neven kamer om spullen  op te bergen. Deze kamer is niet afgewerkt

Andere deur gaat naar de zolder ruimte, het is een mooie dubbele deur, mooi dak, met gedeelte isolatie.

Door raam kan men op het dak kijken.

De zolderruimte is geheel beloopbaar, alles ziet er heel verzorgd uit.

Dan de bedrijfsruimte, met de verschillende ruimten van de bakkerij, alles in prima staat, zit zelf een grote oude houtoven in, maar die is beetje groot om even op te warmen, maar je zou zo weer een bakkerij kunnen beginnen.

Achter het huis is nog een grote schuur, met twee etages, met grote hout voorraad, er is een kelder onder de schuur, lekker koel. In de schuur zijn twee stal boxen.

Tot en met de schuur is het ongeveer 670 m2, dan loopt de tuin nog verder en in totaal is het kavel ruim 1470 m2, staat op twee grond boek beschrijvingen.

De schuur staat op het vlak van het huis, de rest van de grond is een landwirtschafliche gebruik.

Mooi uitzicht op de Rennsteig en een waterwingebied. Heerlijke blik op het Thüringer Wald. Dit gebied is precies op de weerscheiding en men zit hier op de warme kant van het Thüringer Wald.

 

Vraagprijs: 130.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 5.95 %  (ex. btw)

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 9.950 euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 20-07-22  Plaatsingscode: HJ-TW-HS-410-H

Object kenmerken
  • Huis