WOONHUIS MET 7 KAMERS EN TUIN

Verkocht
Omschrijving

WOONHUIS MET 7 KAMERS EN TUIN

Huis Verkocht - Dünwald

***VERKOCHT*** Dit is een leuk groot woonhuis met veel kamers, op een mooie plek, aan een rustige zijstraat in een klein dorpje. Het heeft een tuin, balkon/dakterras, garage, werkplaats en veel ruimte. Ideaal voor permanent verblijf of als uitvalsbasis voor leuke vakanties, stedentrips, dagtochten en weekend-uitjes.

Het staat in Beberstedt, een plaatsje met een paar honderd inwoners, centraal gelegen tussen de steden Leinefelde-Worbis, Mühlhausen en Heilbad Heiligenstadt in Thüringen. In de directe omgeving vind je de kleine maar leuke plaatsjes Dingelstädt en Hüpstedt. Verderaf ook Nordhausen en Sondershausen, alles makkelijk bereikbaar via snelweg A38.

Het huis heeft 7 kamers, 2 badkamers, garage en werkplaats, kelder en zolder.

Op eigen grond van 360 m2.

Woonoppervlakte: 120 m2.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 14-12-19  Plaatsingscode: PK-BS-HS-088
Object kenmerken
  • Huis