RUIM WOONHUIS MET ZES KAMERS

Verkocht
Omschrijving

RUIM WOONHUIS MET ZES KAMERS

Huis Verkocht - Ebeleben, Thüringen

*** VERKOCHT ***

Dit is een ruim Duits woonhuis langs de doorgaande weg, met een binnenhof, grote schuur en klein tuintje. Er zijn zes kamers, een keuken, badkamer, zolder en kelder. Centrale verwarming via stadtgas maar ook eventueel via houtstook. Er is een binnenhof met aanbouw en een ruime schuur van zeker 75 m2. Het woonhuis heeft een bebouwde oppervlakte van 70 m2 en een geschatte woonoppervlakte van zeker 120 m2.

Via de schuur komt men op het stuk grasveld wat als tuin gebruikt kan worden. Deze is ongeveer 150 m2 groot. Eventueel valt de tuin nog uit te breiden door een stuk braakliggend terrein bij te kopen van ongeveer 190 m2. De oude bebouwing is recent gesloopt en de eigenaren overwegen verkoop. Zodoende is het kavel uit te breiden.

Het huis, de schuren etc. staan op eigen grond van ongeveer 550 m2. Het geheel ligt aan de doorgaande weg richting Ebeleben, Thüringen.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 45.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 11-09-20  Plaatsingscode: PK-WM-HS-194
Object kenmerken
  • Huis