WOONHUIS MET MOOI GROOT STUK GROND

€ 59.500,- k.k.
Omschrijving

WOONHUIS MET MOOI GROOT STUK GROND

Huis - Altengottern

Rustig gelegen, aan een stille zijstraat in het kleine dorpje Altengottern, ligt dit woonhuis met een mooi groot stuk grond achter het huis, van in totaal ca. 1.600 m2. Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van ca. 90 m2.

Altengottern ligt midden tussen de stadjes Bad Langensalza en Mühlhausen, in het hart van Duitsland. U zit hier dus uitermate centraal. Het huis verkeert in redelijke staat maar er zal op termijn wel het een en ander aan moeten gebeuren.

Op de begane grond is een ruime hal, de badkamer, woonkamer met open keuken en nog een schuur. Boven zijn 3 à 4 kamers en er is nog een zolder. Naast het huis is een ruime toegang tot het grote stuk grond. Het huis is momenteel verhuurd.

 

Vraagprijs: 59.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 5.000,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 4.000,- euro voldaan worden.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 13-03-2023  Plaatsingscode: PK-AG-AT-494

Object kenmerken
  • Huis