WOONHUIS MET RUIMTE AAN DORPSRAND

€ 29.000,- k.k.
Omschrijving

WOONHUIS MET RUIMTE AAN DORPSRAND

Huis - Greussen, dorpje

***TERUGGETROKKEN***

Dit is een mooi object, nog redelijk gunstig geprijsd, in een stijgende markt met veel vraag en weinig aanbod. Het woonhuis zelf is een opknapper maar heeft wel water en stroom. Het grote pluspunt hier is de locatie, aan de rand van een heel klein dorpje, geheel vrijstaand en met blijvend vrij uitzicht over de velden.

Rust en ruimte, dat heeft u hier in overvloed. Het ligt aan een stil zijstraatje, doodlopend met slechts één buurpand op het einde. Dat zijn ook nog eens heel aardige en vriendelijke mensen, ook niet geheel onbelangrijk. U heeft hier alle vrijheid en volop privacy. Het dorpje zelf telt nog geen 100 inwoners en is dus echt piepklein.

Het ligt in de omgeving van het stadje Greussen, met supermarkten, winkels en alle andere faciliteiten. In de Kyffhäuserkreis in Thüringen, dus het absolute middelpunt van Duitsland. Ook nog goed aan te rijden vanuit Nederland. De omgeving is landelijk en zeer gevarieerd, met heuvels, bossen en weidse vergezichten.

Het woonhuis meet ongeveer 80 m2 bebouwde oppervlakte dus u moet hier zeker zo’n 100 tot 120 m2 woonoppervlakte tot uw beschikking hebben. Achter het huis is een aanbouw van 50-60 m2 bebouwde schuur- en staloppervlakte. En dan staan er nog twee garages opgetrokken. Alles op eigen grond van zeker 1.000 m2 dus dat is fors.

En volledig aan de rand van het dorp dus heerlijk vrij en afgelegen met toch enige sociale controle vanuit het dorpje.

 

*** DIT OBJECT IS NIET MEER BESCHIKBAAR ***

 

Koopprijs: 29.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 22-11-20  Plaatsingscode: PK-WS-HS-209
Object kenmerken
  • Huis