WOONHUIS MET TUIN AAN DORPSRAND

€ 39.000,- k.k.
Omschrijving

WOONHUIS MET TUIN AAN DORPSRAND

Huis - Ebeleben

Dit leuke bakstenen woonhuis staat aan de doorgaande weg aan de rand van een klein dorpje in de omgeving van Ebeleben, Thüringen. Het staat op eigen grond van ca. 700 m2 en u heeft dus een mooie ruime tuin. Het geheel is half vrijstaand.

Aan woonoppervlakte heeft u ongeveer 90 m2. Wel dient alles volledig gemoderniseerd te worden. Beneden heeft u een ruime hal met bad in de aanbouw. Binnen de keuken, woonkamer en extra kamer. Boven twee slaapkamers.

 

Vraagprijs: 39.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht etc.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 21-06-21  Plaatsingscode: PK-AH-EB-265

Object kenmerken
  • Huis