Woonhuis met tuin op goede ruime plek

Onder aanbieding
Omschrijving

Woonhuis met tuin op goede ruime plek

Huis - Finneck

***IN OPTIE***

Dit is een woonhuis op een mooie rustige locatie. Geheel vrijstaand en met blijvend vrij uitzicht over een soort veldje, aan de dorpsrand en aan een zeer rustige zijstraat gelegen. Hier vindt u rust en ruimte. Het is een mooi ruim kavel van 700 m2 eigen grond. Daarop staat een woonhuis, een garage met bouwvallige schuurtjes en dus een flinke tuin, met veel bomen. Aan de achterkant stroomt een klein riviertje, hoe idyllisch is dat.

Er is ook nog een grote poort, waarna u in een soort binnenhofje komt. Daarachter de grote tuin die nu overwoekerd en verwilderd is. Als u hier even flink aan de slag gaat, is het al een heel ander gezicht. Dat geldt ook voor het huis. De renovatie is al begonnen maar moet alleen even afgemaakt worden. Op de begane grond is al veel gedaan en is het een kwestie van afwerken. De verdieping moet nog leeggeruimd worden en die kunt u dan naar eigen wens indelen.

Op de begane grond vindt u een ruime woonkamer met extra zijkamer, een open keuken, een badkamer, de hal met trap naar boven en in/uitgang en dan heeft u verder nog een separate in/uitgang naar de binnenhof, schuurtjes en tuin. Het kavel en de schuurtjes zullen opgeruimd moeten worden en de schuurtjes zijn wellicht afbraakrijp.

Toch is dit huis alle moeite zeker waard want het is een leuk woonhuis op een heerlijke plek, zalig rustig en met veel mogelijkheden. U zit in een prachtig gebied. Het object ligt aan de rand van een uitgestrekt natuurgebied, Finne Trisland en behoort tot het Naturpark-Saale-Unstrut-Triasland. Ook de Hohe Schrecke ligt vlakbij. Overal rust en ruimte, met volop groen en natuur, bergen, bossen en dalen maar ook uitgestrekte vergezichten.

Het geheel ligt op de grens van Thüringen en Sachsen-Anhalt, oostelijk van snelweg A71 tussen Erfurt en Sangerhausen. Een heerlijk gebied en nu bereikbaar voor iedereen. Dit is een leuk vrijstaand huis voor een klein prijsje. Toch heeft het heel veel voordelen. Voor de prijs van een stacaravan heeft u hier een compleet woonhuis, met officiële adres-aanduiding, geheel vrijstaand en op eigen grond van maar liefst 700 m2.

Dat betekent dus een grote tuin met lekker veel ruimte, ideaal voor honden of, wie weet, zelfs paarden. Naast het woonhuis heeft u ook nog een binnenhof, een garage, en schuren. Aan het huis zit nog een aanbouw. U komt het huis binnen via een gezellige entrée. Binnen op de begane grond vindt u de grote ruime woonkamer, een tweede kamer (slaapkamer, eetkamer of studeerkamer) en de badkamer. Ook bevindt zich de keuken beneden en nog wat opbergruimte in de aanbouw.

Boven zijn er twee slaapkamers en nog een ruimte, die u als derde slaapkamer kunt inrichten boven. Al met al dus best veel ruimte en mogelijkheden te over. Ideaal als tweede woning, heerlijk vakantiehuis of familiehuis. Het geheel is zeer ruimtelijk en royaal gelegen. Het volledige object is vrijstaand en ligt op een hoek, met ook nog eens niet direct buren in de onmiddellijke nabijheid. Volop ruimte en privacy vindt u hier.

Ook een zalig grote tuin, waar het goed toeven is. En dat alles voor een hele kleine prijs. Wacht dus niet te lang!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE ***

 

 

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 31-07-19  Plaatsingscode: PK-BR-HS-030
Object kenmerken
  • Huis