WOONHUIS MET VEEL KAMERS

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

WOONHUIS MET VEEL KAMERS

Huis - Rossla, Südharz

*** TE HUUR ***

Dit gezellige huis ziet er niet heel erg groot uit maar heeft toch veel kamers, een binnenhofje achter en ook nog een schuur annex opslag. Met twee kelders, vlakbij het treinstation en afslag van snelweg A38, aan de voet van de Harz…. wat wil je nog meer? Voor een absoluut schappelijk prijsje. In volledig originele staat maar wel met elektra, water en gasverwarming. Eigenlijk kunt u er dus meteen in.

Het huis heeft twee woonkamers, een keuken, badkamer en dan vijf slaapkamers. Alles is in die typische oude DDR-staat van meerdere tientallen jaren geleden. Ook de stroomvoorziening is op dat niveau en is weliswaar werkend maar zal naar de nieuwe maatstaven moeten worden gebracht. Water en riolering is werkend net als de centrale verwarming (gasgestookt) en er is ook nog een oude karakteristieke stenen houtkachel aanwezig.

Dit is een leuk woonhuis voor iemand die veel ruimte wil hebben. Dan zit u hier goed.

 

 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 17-10-21  Plaatsingscode: RD-RA-HS-300

Object kenmerken
  • Huis