WOONHUIS MET VIER APPARTEMENTEN

€ 46.000,- all in
Omschrijving

WOONHUIS MET VIER APPARTEMENTEN

Huis - Harz

Dit is een prachtig object, midden in de Harz, met vier goede appartementen, een extra karakteristiek oud klushuis en nog een extra woning, die nog opgeknapt moet worden. Dit alles op eigen grond, in een leuk plaatsje in de Harz, niet ver van Braunlage en Sankt Andreasberg. Ideaal gelegen dus!

De appartementen verkeren eigenlijk allemaal in redelijk goede staat. Elke appartement heeft een eigen stroommeter, een wateraansluiting via tussenmeters en een centrale verwarming op aardgas. Helemaal klaar voor gebruik dus.

Momenteel is een appartement op de begane grond nog in gebruik bij de oude huismeester, die een levenslang woonrecht heeft. U heeft dus de beschikking over drie appartementen, 1 op de begane grond en de overige twee op de eerste verdieping. (NB – de woning van de bewoners is niet gefotografeerd i.v.m. privacy-redenen).

Over de gehele oppervlakte van het huis loopt nog een gigantische zolder, waar u eventueel ook een prachtig appartement zou kunnen realiseren. En aan de zijkant bevindt zich een klein oud woonhuis, in originele staat.

Achter het woonhuis is een binnenplaatsje en daar vindt u een schuur en een prachtig oud vakwerkhuis, helemaal in originele staat. Hier zou u nog een schitterende woning kunnen realiseren.

Al met al biedt dit grote pand volop mogelijkheden.

 

Koopprijs: 46.000,- euro ( – ALL IN – )

inclusief alle kosten (zoals notaris- en bemiddelingskosten, overdrachtsbelasting, overige administratieve aanslagen van gemeentes en Landkreis etc.)

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 27-10-19  Plaatsingscode: PK-ZO-HS-066
Object kenmerken
  • Huis