WOONHUIS OP GOEDE PLEK IN HARZ

€ 50.000,- k.k.
Omschrijving

WOONHUIS OP GOEDE PLEK IN HARZ

Huis - Zorge, Harz

*** VOORAANKONDIGING ***

Dit mooie grote huis komt binnenkort in de verkoop. Gelegen aan een rustige zijstraat van de doorgaande hoofdstraat in een klein maar gezellig plaatsje in de Harz.

Het stadje Zorge is omgeven door sparren- en beukenbossen in een zuidelijk gelegen dal in de zuidelijke Harz. Een heerlijk natuurgebied wat zomer en winter een geliefde plek is.

Zorge ligt in het Landkreis Göttingen in het oosten van Nedersaksen in Duitsland. Op nog geen 20 minuten afstand van Braunlage en een halfuurtje van Sankt Andreasberg.

Het woonhuis (bouwoppervlakte ca. 75 m2) staat op een groot stuk grond van ca. 700 m2 en heeft dus een flinke tuin. Het vrijstaande huis heeft een aanbouw en een aparte schuur.

Bouwkundig is de woning in orde (geen lekkages of ander urgent onderhoud). Verder is de badkamer nieuw en de cv-ketel is vrij recent. Dat gezegd hebbende, dient er nog wel veel
aan de woning te gebeuren. Ook zijn veel vensters enkel glas.

Deze voormalige Bed and Breakfast komt binnenkort te koop, met zijn 9 kamers leuk genoeg om een aantal kamers als B&B te gebruiken, terwijl u zelf nog genoeg plaats over heeft om te wonen.

In een rustige straat, op een zuidhelling, hele jaar zon, ligt dit huis, het is hier en daar wat toe aan een opknapbeurt, maar in principe goed te gebruiken. Dak is goed en ook de verwarming is helemaal puntgaaf en in gebruik.  Ook de buitenkant wordt nog geverfd door de (voormalige) eigenaar.

De ruime tuin, en dakterras gedeeltelijk boven 3 garages, nodigt uit tot een mooi tuinfeest.

De helling is niet zo steil en daarom voor veel te gebruiken.

 

NB > dit is een vooraankondiging. Deze plaatsing staat (nog) niet openbaar op onze verkoopsite.

 

Richtprijs: 50.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m aflevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 4.500 euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 05-11-21  Plaatsingscode: HJ-ZO-HS-313

Object kenmerken
  • Huis