WOONHUIS OP MOOIE PLEK

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

WOONHUIS OP MOOIE PLEK

Huis -

  • VEILING – STILLE VERKOOP – 

Dit grote oude woonhuis met twee woon-eenheden, een winkelruimte, Imbiss en oude bakkerij, komt op de veiling op donderdag 24 september. De verkoper woont zelf nog in het pand en heeft een verhuisdatum tot max. 31 maart 2021 aangegeven.

In totaal staat het op 534 m2 eigen grond, op een kruispunt van (rustige) wegen (T-splitsing) in het fraaie en verstilde dorpje Sülzhayn, aan de zuidrand van de Harz. Het is een dorpje met prachtige oude gebouwen en er komt doorgaans alleen bestemmingsverkeer.

Er is zeker 300 m2 aan beschikbare woon/gebruiksruimte. Er is water, stroom en afwatering.

 

Locatie:

https://www.google.com/maps/@51.6046414,10.7008221,37m/data=!3m1!1e3

 

Veiling-startprijs: 6.000,- euro.

Verwachte eindprijs: 20.000-25.000 euro.

Bij een eindprijs van 20.000 euro zijn de bijkomende kosten als volgt:

Veilingkosten etc.: 2.380,- euro ongeveer.

Notariskosten etc.: 750,- euro ongeveer.

Grundbuchkosten etc.: 1.300,- euro ongeveer.

Div. kleine adm. kosten: 300,- euro ongeveer.

Begeleidingskosten: 2.995,- euro.

Totaal-aankoopprijs: 27.725,- euro.

 

Aanbod alleen voor relaties 

Dit object staat in de stille verkoop en komt niet naar voren op mijn reguliere verkoopsite. Dit aanbod is alleen voor u als geselecteerde klant en gewaardeerde relatie. Het vriendelijke verzoek is dan ook om dit aanbod niet verder te verspreiden en/of aan anderen bekend te maken. Waarvoor hartelijk dank.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 12-09-20  Plaatsingscode: PK-SH-AU-197
Object kenmerken
  • Huis