WOONHUIS + WERKRUIMTE IN GOEDE STAAT

€ 29.950,- k.k.
Omschrijving

WOONHUIS + WERKRUIMTE IN GOEDE STAAT

Huis - Holdenstedt

*** PRIJSVERLAGING! ***

Dit grote pand heeft heel veel ruimte en biedt mogelijkheden tot velerlei ontwikkeling. Het is een oude bakkerij, waarbij alles ontruimd is, zodat u op de begane grond veel ruimtes heeft. Boven is de woning met woonkamer, slaapkamer en badkamer.

Het geheel ligt verhoogd gelegen waardoor u mooi vrij in de ruimte zit en uitzicht heeft over de naaste omgeving. Het is een rustige plek in het kleine dorpje Holdenstedt (Sachsen-Anhalt), globaal tussen Sangerhausen en Lutherstadt Eisleben, aan de oostkant van de Harz.

Qua bereikbaarheid zit u hier centraal in Middenduitsland, vlakbij de snelwegen A38 (Leipzig-Dresden) en A71 (Erfurt-Thüringer Wald), zodat u een goede aansluiting met Nederland en omliggende landen heeft. U zit hier overal vlakbij. Het behoort tot gemeente Allstedt, Landkreis Mansfeld-Südharz.

Het gebouw is goed en solide, waarbij het dak een paar jaar geleden nog volledig vervangen is. Ook is er centrale verwarming via een oliestook-installatie. Alles werkt, net als stroom, water en riolering. U kunt hier dus direct wonen, verblijven of aan de slag.

Naast het pand is een grote parkeerruimte waar u eventueel ook een leuk tuintje of terras van zou kunnen maken. Het pand staat mooi vrij in de ruimte zodat u overal om het gebouw ruimte heeft. Het is een beeldbepalend gebouw wat er mooi en goed onderhouden uitziet.

Het staat op eigen grond van 276 m2. Het originele gebouw dateert uit 1850 maar in 1996/1997 is alles omvangrijk gerenoveerd. Aan beschikbare oppervlakte is er ca. 224 m2 aanwezig wat nog eens uitgebreid kan worden door de zolder van ca. 41 m2 om te bouwen tot woonruimte. Het appartement zelf omvat ca. 67 m2 woonruimte.

Beneden kunt u op drie manieren het pand betreden, via de zijdeur aan de linkerkant, via de winkeldeur, of rechts via de deur naar de woning. Beneden vindt u naast de relatief kleine winkelruimte nog zeker drie andere flinke ruimtes. Boven is de grote woonkamer, slaapkamer, badkamer en nog een zoldergedeelte van 41 m2.

Hier heeft u alle ruimte of uw droomplek te realiseren! Ideaal als woon-/werkgebouw, studio, atelier of galerie.

 

Koopprijs was: 49.500,- euro.

KOOPPRIJS NU: 29.950,- euro!!!

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.800,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 41.500,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 13-06-2024  Plaatsingscode: PK-HS-HS-643

Object kenmerken
  • Huis