Zomerhuis met terrastuin en uitzicht!

Verkocht
Omschrijving

Zomerhuis met terrastuin en uitzicht!

Huis Verkocht - Sondershausen

***VERKOCHT***

Dit is een heerlijk zomerhuis op een prachtig plekje nabij het gezellige stadje Sondershausen, het absolute middelpunt van Duitsland! U zit hier midden tussen de Harz en het Thüringer Wald, en pal in het Kyffhäuser Naturpark. Door de verhoogde ligging van het object en het schuin omhoog lopende kavel, heeft u een heerlijk uitzicht over de omgeving.

Het is een goed onderhouden vakantiehuis, eigenlijk geheel woonklaar. U kunt er zo in trekken. Er is water en stroom, een keuken en badkamer. Uiteraard een handige woonkamer en een slaapkamer. Beneden in de kelder is ook nog een royale ruimte waar u eventueel nog een slaapkamer kunt realiseren. Verder nog een werkplaats annex opberghok.

Er is een zalig terras waar het goed toeven is met vrij uitzicht over de wijde omgeving. De auto kunt u parkeren op eigen grond. Uw kavel bevindt zich aan het eind van een rij stukken particuliere grond, aan de rand van de stad. U heeft dus maar aan één kant buren en dat is ook nog goed te doen, er is ruim afstand tussen de huisjes. De kavel beslaat ruim 800 m2 eigen grond, in volledig eigendom.

Er loopt een landweggetje omhoog langs het kavel waardoor u boven kunt parkeren of beneden, makkelijk bereikbaar via de doorgaande weg. Ideaal dus ook voor ouderen, u rijdt zo uw eigen stuk grond op. De tuin is aangelegd in terrasvorm en er zijn dus diverse zalige plekjes. Ook nog een deel moestuin met fruitbomen. Een eigen zwembad ontbreekt niet!

Verder moet u deze vakantiebungalow gewoon zelf zien, met eigen ogen. Dan zult u onmiddellijk verliefd worden op het huisje en de heerlijke plek. Makkelijk dichtbij de stad Sondershausen en goed te bereiken via doorgaande wegen. Sondershausen is een leuke stad met alle faciliteiten, winkelcentra, een oud stadshart, grote burcht, marktplaats, restaurantjes en winkeltjes.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 25.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 03-07-19  Plaatsingscode: PK-SH-HS-031
Object kenmerken
  • Huis