Referenties

Reacties:

,,De communicatie en begeleiding van Peter was prima. Ook bij de notaris. Peter heeft een prettige persoonlijkheid en geeft eerlijke voorlichting en extra tips. Hij denkt met je mee en er was snel en veel mail-app-telefooncontact. Nu hebben we een heerlijk (2e) klushuisje in een mooi gelegen dorpje in de buurt van Sangerhausen (Südharz) waarvoor hij goede prijsonderhandelingen gevoerd heeft.”

Mike en Caroline

,,Ik wil jou heel erg bedanken voor het prettig samenwerken en mij goed begeleiden bij de koop van de grond en de extra service voor het huis. De locatie kan volgens mij ook niet beter en ik kan je vertellen dat je een tevreden klant hebt. Het is toch altijd spannend als je iets koopt voor het eerst in Duitsland.”
T.B.

 

,,Wat ik wel even kwijt wil is dat ik erg blij ben met hoe je het traject begeleidt en je communicatie is uitmuntend!”

Theo

,,Hartelijk dank voor je mailtje, het bezoek was fijn aan de Harz. En heeft ons weer een stuk wijzer gemaakt.  De aangename kennismaking was wederzijds (van ons allen).”

D. v.d. P.

 

In de loop der jaren hebben wij ondertussen heel wat Nederlanders (en tevens Duitsers) aan een tweede huis geholpen in Duitsland, voornamelijk in Thüringen en Sachsen-Anhalt. Omwille van de privacy vermelden wij geen namen of specifieke adres-gegevens. Ook niet alle transacties worden hier vermeld.

De laatste periode hebben wij huizen verkocht en aangekocht voor klanten in:

=====================================================================================

Hollandstadt is lid van de Duits-Nederlandse Handelskamer in Den Haag.

Mitglied Deutsch-Niederländische Handelskammer mit Büros in Düsseldorf, Berlin und Frankfurt am Main.                                                       www.dnhk.org

=====================================================================================

Enige recensies:

Theo van der Duin: ,,Geweldig weer een mooie stek. Voor de mensen die twijfelen vooral gewoon doen. Wij hebben het ook gedaan en geen seconde spijt. Service is super en de Harz en omgeving meer dan geweldig.”
,,Beste Peter, het geld is zojuist overgemaakt. Dank voor de bemiddeling en plezierige communicatie. Veel plezier daar!”
Tot ziens, Ernst
,,Ein super Angebot… gerade auch weil mietkauf angeboten wird. Ich wünsche dir max. Erfolg und das du positive Erfahrungen mit dem mietkauf machst.”
Denny Enders

,,Hartelijk dank voor je bemoeienissen. Jouw hulp bij de notaris was onontbeerlijk en heeft ons een hoop rompslomp bespaard. Wil je s.v.p. voor ons nog even informeren bij de nutsleveranciers over het water en de elektriciteit?”

Fam. de Boer

,,Betrouwbaar, vriendelijk, attent en enorm behulpzaam voor, tijdens en na de koop. What you see is what you get… no nonsense.”

Nancy en Nico

,,Bedankt voor alle bezichtigingen. Ik heb nu een goed beeld. Fijn dat je zo veel tijd en aandacht aan ons hebt besteed. Ook het eerlijke advies en jouw mening over de bezichtigde huizen, heeft ons erg geholpen.”
Niels
,,Hoi Peter. Dank je voor de tips van het water en de verzekering. Hadden we zelf niet aan gedacht. Bedankt en fijne dagen! Groetjes.”
 Frank en Paula

,,Hoi Peter , Wat een verhaal weer maar wat goed van je en dank voor je vertrouwen en snelle actie. Fijn en dat je ook nog even een kijkje gaat nemen als je in de buurt bent. Ben erg tevreden met je hulp & service. Heel erg bedankt,”

Sander

,,Eerlijk, vriendelijk, duidelijk, behulpzaam en wat je ziet, krijg je, dus geen onzin.”

Ronald

,,We houden gewoon contact met jou want op jou hebben we vanaf ’t eerste mailtje kunnen rekenen en je kunnen vertrouwen en dat kan ik niet snel van mensen zeggen. Groetjes, Anita.”

Anita en Wijnand

,,Wenn es in der Nähe würde täten wir sofort zuschlagen. Was ich aber mal sagen wollte ist Danke das ihr so tolle Menschen seit und anderen Menschen mit weniger Mitteln diese mega tolle Chance ermöglicht!”

Sven Leonhardt

,,Goede ervaring met Hollandstadt! Top service!”

Jeffrey

,,Persoonlijke service en alles top geregeld. Erg handig dat je daar een Nederlandse makelaar hebt die dingen voor je kan regelen. Snel en veel contact. Houdt je goed op de hoogte.”
Theo van der Duin
,,Even een berichtje van ons met wat (trotse) foto’s wat we tot nu toe van het huisje in Duitsland hebben gemaakt! We dachten dat je het vast wel leuk vond om even te zien 🙂 We hebben een gat gemaakt naar het zoldertje, deze volledig geïsoleerd en afgewerkt. Zo is het een veilig kinderkamertje geworden. Verder zijn we ontzettend blij met de staat van het huisje. Hoe vervallen het er ook uit zag, werkelijk niks was rot of in hele slechte staat. Zelf het schuurtje is na een likje verf en een flinke opruimbeurt voorlopig nog prima te gebruiken. Erg leuk! We zijn uiteraard nog niet klaar, maar prima op weg al zeggen we het zelf :)” 
Groeten, Sander en Linda
,,Hallo Peter,
Nogmaals bedankt voor de fijne begeleiding van het verkooptraject, voor jouw inzet en begrip in lastige situaties.”
Met vriendelijke groet,
E.H.